Wednesday, September 7, 2011

Atlit Malaysia yang seksi, cun dan jelitaPemain badminton bergu campuran negara yang kini beraksi di Sukan Olimpik London 2012, Goh Liu Ying, antara atlit Malaysia yang seksi dan cantik.


Saksikan keayuan Goh Liu Ying


2 lagi pemain badminton wanita Malaysia juga amat cantik. Mereka dimaksudkan pemain singles, Sonia Cheah.Dan pemain bergeu, Woon Khe Wei.


Wong Mew Choo, dulunya pemain badminton no.1 Malaysia sebelum bersara. Pernah menang beberapa kejuaraan Super Series termasuk Terbuka China pada 2007. Sudah berkahwin dengan pemain badminton no.1 Malaysia, Dato Lee Chong Wei dan baru menimang cahaya mata pertama.Kelly Tan - pemain golf wanita Malaysia yang semakin menyinar, menjuarai kejohanan golf Antarabangsa Amatur pertamanya pada Julai 2011 di kejohanan amatur antarabangsa golf wanita terbuka di The Mines Resort and Golf Club.

Malaysia mempunyai barisan atlit wanita yang lawa dan seksi dan menyinar di peringkat antarabangsa.

Berikut segelintir atlet yang dimaksudkan.

Bukan sahaja lawa, namun cemerlang dalam disiplin sukan masing masing samada di peringkat Sukan SEA, Sukan Asia dan Sukan Komanwel serta kejohanan Dunia. Malahan ramai yang sudah beraksi di sukan Olimpik.

Atlit Terjun - Leong Mun Yee - sudah mengecap pelbagai kejayaan di peringkat antarabangsa, antaranya sukan Sea dan Komanwel bersama pasangannya Pandalela Rinong. Dia bukan hanya handal dalam sukan Diving, malahan mempunyai wajah jelita dan seksi. Teruskan usaha anda Mun Yee. Adakah Mun Yee sudah berpunya? Sudah ada boyfriend? Hanya empunya diri yang tahu.

Atlit Equestrian, Quzandria Nur, antara atlit paling berjaya dalam sukan Equestrian pernah mewakili Malaysia. Gadis ini juga amat mempersonakan dengan wajah ayu dan jelitanya.Atlit Gimrama - Elaine Koon - pernah menang emas Sukan Komanwel 1998. Sebut saja Elaine Koon, pasti kita teringat lentuk tubuhnya ketika beraksi dengan rutin gimrama dengan pelbagai gaya artistik seperti gelung, bebola dan riben. Dimana Elain Koon sekarang? Sudah kahwin ke belum??Atlit Bowling - Zandra Azeila Ibrahim Hakimi - antara jaguh Bowling negara selain Shalin Zulkifli dan anak Holloway Cheah.Lagi gambar Zandra Azeila Ibrahim Hakimi. Dari jauh, kelibatnya amat mempersonakan. Kejaguhannya dalam bowling tiada tandingan, sudah menyinar di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa.

Pelari pecut 100 meter yang cun melecun, Nik Nor Azura Nik Mahmood yang setelah bersara, pernah menjadi pengulas Malaysia Hari Ini di TV3.Atlit 110 meter lompat pagar, Moh Siew Wei. Bentuk tubuhnya seksi, wajahnya juga anggun. Pernah mewakili Malaysia suatu ketika dulu. Dikhabarkan sudah berkahwin dengan pria pilihan hatinya.


Ramai lagi atlit Malaysia yang lawa dan seksi, termasuk Au Li Yen (gimnastik artistik yang pernah wakili Malaysia di sukan Olimpik Sydney 2000.

Saya akan update bila ada masa terluang yee... Terima kasih kerana membaca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs