Friday, February 15, 2013

Ryback, penggusti WWE yang digeruni kawan dan lawanRyback atau nama sebenarnya Ryan Reeves cukup digeruni penggusti.

Saya pertama kali melihat Ryback beraksi membelasah lawannya dan saya amat kagum dengan kekuatannya. Bonjolan otot dan keperkasaan hempasannya termasuk hempasan penamat dikenali Shell Shock, boleh membunuh ikan jerung, kerana daya hempasannya beraamaan 5000 Newton.

Ryback yang beratnya 291 paun dan tinggi 6 kaki 3 inci, boleh menewaskan 2 lawan sekaligus dengan pelbagai teknik yang boleh melumpuhkan lawannya seperti Clothsline, powerbomb dan Shell Shock sambil menjerit FEED ME MORE dan FINISH IT...

All the best Ryback. Tidak mustahil dia boleh menjuarai gelaran Juara Heavyweight WWE dan menjadi sehebat Goldberg dan Ultimate Warrior suatu hari nanti.


Ini adalah video teknik hemapasan penamat dikenali Shell Shock yang telah menyebabkan ramai lawan Ryback terpaksa bertafakur secara paksa atau menghabiskan masa 7 hari di wad hospital. Dalam video di atas, Ryback dengan mudah menghempaskan seorang gergasi WWE dikenali Tensai yang seberat 400 paun, dengan mudah!!Video di atas pula memperlihatkan kehebatan Ryback apabila boleh menghempas 2 lelaki sekaligus menggunakan teknik Shell Shock.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs