Friday, June 14, 2013

Lelaki yang mengamuk di kedai elektrik SenQ Kota Kinabalu, layak masuk gusti World Wrestling ...


Ini rakaman video menggemparkan selama 8 minit menampilkan aksi ganas seorang samseng tempatan Sabah mengamuk memecahkan barang barang di kedai SenQ di Kompleks Karamunsing Kota Kinabalu sambil memaki hamun tokeh kedai. menjadi video sensasi di Youtube.

Dia telah dikenakan hukuman denda oleh Mahkamah Kota KInabalu.

Namun bagi saya lelaki seperti ini layak beraksi di gelanggang gusti seperti WWE atau World Wrestling Entertainment kendalian Vince McMahon dan beradu tenaga dengan gergasi seberat 300 paun dan setinggi 7 kaki seperti penggusti ganas Kane, Undertaker, Tensai, Big Show dan Brock Lesnar dan tengok apa jadi sama dia. Bagi saya lelaki ini akan KO dalam masa 1 minit apabila terkena penangan Punch Big Show atau Tombstone Piledriver Undertaker atau Chokeslam Kane.


Undertaker, penggusti lagenda seberat 300 paun dan setinggi 6 kaki 10 inci, bayangkan lelaki mengamuk di SenQ hanya setinggi 5 kaki 3 inci dan seberat 150 paun!! PASTI lelaki itu maut dibanting dan dihempas The Undertaker.


Kane penggusti setinggi 7 kaki dan seberat 328 paun!!


Big SHow penggusti gergasi seberat 450 paun dan setinggi 7 kaki!!


Tensai setinggi 6 kaki 9 inci dan seberat 350 paun!!

Pasti lelaki mengamuk di SenQ akan lari lintang pukang apabila dipaksa berlawan dengan mana mana penggusti di atas. Hehehehee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs