Thursday, September 8, 2011

Marsha AF3 dimasukkan ke hospital, semoga dia cepat sembuh


Terkejut kita mendengar berita penyanyi seksi dari Tamparuli, Sabah, Marsha Milan Londoh, berusia 25 tahun 10 bulan, yang dimasukkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya, PPUM pada pagi Khamis 8 September 2011 setelah tidak disedarkan diri kerana dipercayai memakan pil berlebihan.

Menurut laporan media, Marsha ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh seorang wanita lalu dikejarkan ke PPUM.

Persoalannya mengapa perkara sedemikian berlaku?

Sudah pasti keluarga Marsha di Sabah, amat risau dengan keadaan ini.Marsha yang bakatnya digilap dan menjadi popular dalam rancangan realiti hiburan popular, Akademi Fantasia musim ke 3 pada 2005, dikenali dengan imej seksinya.

Dia sudah menjayakan puluhan pertunjukan pentas dan turut berlakon dalam banyak filem dan drama serta siri TV.Marsha dilahirkan di Berrien Springs, Michigan, Amerika Syarikat. Ketika itu keluarganya berada di negara itu untuk urusan pelajaran mahupun pekerjaan.

Marsha bakal menyambut ulang tahun kelahiran pada 6 November ini.Sebelum ini pernah tercetus kontroversi Marsha sudah berkahwin menerusi penyiaran gambarnya memakai baju perkahwinan dalam konsep perkahwinan dalam Taman.

Namun itu sebenarnya hanya pengambaran untuk klip video muzikal terbarunya.Agak menakutkan juga apabila mendengar lagu sedih terbaru Marsha dibawah ini yang bertajuk Good Bye atau Selamat Tinggal...!!!

Antara bait bait lirik lagu ini ialah "Hapuskan Air Mata Duka Lara..." dan "Ini mungkin kali terakhir ku ucapkan selamat tinggal"..!!! "Berpisah untuk bertemu di satu kehidupan baru"!!!

Apapun kita berharap semoga Marsha cepat sembuh.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs