Tuesday, September 20, 2011

Tips mengelak rakaman aksi seks di bilik HotelVideo di atas diperolehi dari rakaman tersembunyi kamera yang disorokkan dekat meja di sebuah bilik Hotel di Kuala Lumpur yang kononnya melibatkan aksi seks Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan seorang wanita Cina yang sememangnya seksi.

Kamera video ini terdiri daripada pelbagai versi, model dan jenis.Fungsi setiap kamera video adalah sama, merakamkan visual dihadapan lensanya.

Namun musuh kamera hanya ada 2 iaitu air dan lampu/cahaya.Jika terkena air, kamera akan rosak, kecuali kamera di dasar laut yang mempunyai kelengkapan pelindung khas.

Dan jika terdedah kepada cahaya yang terlalu kuat, maka imej yang dirakam menjadi over-exposed atau "burn" atau rosak.

Dan jika tidak cukup cahaya, visual yang dirakam pasti tak kelihatan dan tak jelas langsung.

Nah, jika anda dan pasangan anda tidak mahu aksi anda di ranjang bilik hotel menjadi tontonan seantero dunia di Youtube atau Internet, maka malapkanlah lampu.

Mana tahu, rakan anda mahu sabotaj anda ataupun ada pihak mahu menganiaya dan menjatuhkan anda kan?

Kamera secanggih manapun pasti tidak dapat merakamkan imej dengan jelas jika tidak mempunyai sumber pencahayaan yang cukup, seperti contoh imej dibawah :Jika kamera itu canggih sekalipun seperti mempunyai ciri Infrared, maka imej/visual yang dirakamkan, tetap tidak jelas dan mengaburi identiti sebenar individu dalam rakaman itu, sepertimana imej Infrared di atas.

Tapi ingat, tips ini bukan mengalakkan anda semua melakukan maksiat yaa....

Sebaik baiknya, bagi pasangan yang sudah kahwin, maka nikmati hubungan suami isteri anda di ranjang rumah, itupun periksa dulu, mana tahu ada tangan tangan nakal yang mahu berkongsi saat saat intim anda dengan dunia luar.

Terima kasih kerana membaca...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs