Wednesday, September 28, 2011

Alan Graham, mungkin satu satunya lelaki di dunia yang tidak mahu melihat Rihanna berbogelTanyalah setiap lelaki normal, adakah anda mahu melihat seorang gadis seksi berbogel dan menampakkan buah dadanya di depan anda atau di ladang kepunyaan anda??

Sudah pasti jawapannya ya kecualilah lelaki itu lelaki Gay atau lelaki Gila!!Namun bagi seorang pemilik ladang di Ireland Utara, Alan Graham, 61 tahun, dia tidak teringin menyaksikan Rihanna berbogel di ladanagnya. Malahan dia kata "Hentikan segalanya dan keluar dari Ladang saya!!!"Perkara di luar kewarasan lelaki normal itu berlaku apabila Rihanna, superstar dari Amerika Syarikat, dan krewnya ke Bangor, Northern Ireland atau Ireland Utara untuk memfilemkan muzik video terbarunya bagi lagu bertajuk "We found Love".

Krew penerbitan memilih ladang milik Graham yang seluas 60 ekar sebagai satu daripada lokasi pengambaran video seksi itu.

Satu babak memerlukan Rihanna menari seksi sambil membuka bikini merahnya sehingga menampakkan buah dadanya yang anggun untuk tatapan semua termasuk lelaki bernafsu serakah!!

Namun, anehnya Encik Graham yang sebelum itu mengizinkan pengambaran dilakukan di ladangnya secara tiba tiba datang ke lokasi pengambaran dan meminta semua aktiviti dihentikan dan semua krew termasuk Rihanna perlu meninggalkan ladang itu.

Arahan itu dipatuhi dan Rihanna sempat berjabat tangan dengan Graham sebelum berlalu pergi.

Menurut Encik Graham, aksi bogel di ladangnya adalah tidak wajar dilakukan dan tidak dapat diterimanya!!

Mr Graham felt the breasts baring scene was too much and unacceptable and inappropriate!!

Menurut Graham lagi, dia tidak tahu siapa Rihanna!!!

Pada hemat saya, krew pengambaran Rihanna terpaksa memilih lokasi di kawasan lain di Ireland Utara yang jauh dari mata Encik Graham

Namun kepada Rihanna, saya mengizinkan anda melakukan apa saja di rumah saya dan ladang saya!!!


Inilah sesi pengambaran muzik video Rihanna di Bangor, Ireland Utara.


Dan ini pula penjelasan Encik Graham ketika diwawancara oleh stesen penyiaran British, BBC.


Inilah lagu "We Found Love"

2 comments:

C`ayob.com said...

waaa sexynya.......

http://cayob.blogspot.com/

Malaysian Hollywood 2.0 said...

C'Ayob-IIlmu Asas Hidup >> Terima kasih atas komen anda. Rihanna memang seksi tapi Alan Graham tak menghargainya!!! hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs