Thursday, July 21, 2011

Video Gadis hamil 7 bulan mandi bunga sudah ditonton 5.5 juta orangMinta maaf Pak, tapi ini bukan gadis hamil sedang mandi berkemban yang dimaksudkan ya.. sekadar gambar hiasan aja Pak.

Waduh pak, sebuah video menampilkan seorang gadis muda yang hamil 7 bulan sedang mandi bunga di rumah dalam keadaan berkemban hanya memakai kain sarung, sudah ditonton 5.5 juta orang dari seluruh dunia.Sejak video ini diupload pada 2008, ramai sekali yang mahu melihat persis tajuknya "Hamil 7 bulan mandi".

Jika disebut saja gadis mandi, sudah pasti ramai lelaki mahu melihat video itu.

Kan, mana bisa dapat dilihat visual gadis mandi tiap tiap hari kan??

Dalam video itu kelihatan ibu muda hamil itu sedang dimandikan oleh beberapa wanita separuh umur.

Melihatkan kepada upacaranya, diandaikan ini adalah acara mandi bunga secara tradisional untuk kesihatan, kecantikan, tuah anak bakal lahir dan tuah ibu mengandung.

Video itu dirakamkan seorang lelaki, mungkin juga suami wanita itu dan telah diupload di YouTube dan sehingga kini sudah 5.5 juta orang melihat video ibu muda itu mandi.

Video itu bukan sahaja menampilkan gadis hamil mandi, malahan juga taatkala dia menukar kain sarungnya kepada kain lain di depan kamera sehingga mendedahkan bahagian belakangnya yang halus.

Waduh Pak!!!

Selepas menukar kain sarung, ibu muda hamil itu kelihatan membawa buah kelapa dibalut kain khas dan mula menyikat rambutnya.

Apapun, video ini menunjukkan bahawa adat dan budaya tradisional mandi bunga masih wujud di nusantara.

Mandi bunga bukan sahaja diamalkan wanita malahan juga oleh lelaki sejak zaman turun temurun lagi.

Itulah misteri Nusantara Pak..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs