Saturday, April 14, 2012

Lelaki lembut yang terkenal dan berjaya dalam karier masing masing di Malaysia

Lelaki lembut yang berjaya dalam karier masing masing di Malaysia. Orang kata lelaki lembut mempunyai kecerdikan atau tahap IQ yang tinggi. Memang benar.Chef Wan - tukang masak paling famous di Malaysia dan juga Asia TenggaraAllahyarham Syed Anaz - penyanyi yang popular pada 1990an dan awal 2000an dan peniaga produk Nona Roguy
Aznil Nawawi - pengacara glamourous Astro, mula terkenal ketika hos Muzik Muzik dan MELODI DAN Pop Kuiz di TV3 sebelum beralih angin ke Astro sebagai hos Akademi Fantasia dan banyak lagi rancangan TV.
Anuar Zain – penyanyi lembut yang amat popular di kalangan wanita dan sering diundang ke pelbagai majlis, show dan konsert dan dibayar mahal. Popular dengan lagu Lelaki ini, Sedetik Lebih dan banyak lagi. Juga mula popular bersama kakaknya, Elinna dengan lagu Kain Pelikat.


Arman Abd Rahman – pereka set terkemukaDee – pelakon komedi (kanan) yang popular bersama rakannya Moon yang sudah meninggal dunia.Mama Juwie (kanan) - penulis lirik 80an yang hebat, nama sebenarnya Jalil Salleh.
Jaafar Onn – pelakon/pelawak/pengacara dan bisnes man yang lembut dan popular
Radzuan Radziwil - pereka fesyen terkemuka
Last but not least, Azwan Ali

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
TopOfBlogs